Bun venit pe site-ul Intercer Prietenie!

decembrie 2, 2012 în General

intercer-18ani-300x250Intercer Prietenie

Bun venit pe noul website de tineret si prietenie pregatit de Intercer! Acest website a fost lansat in 2012, odata cu sarbatorirea a 15 ani de activitate Intercer. (intre timp Intercer a terminat cel de-al 18-lea an de activitate la inceputul lui Iunie 2015)

Pentru ca paginile tinerilor erau folosite nu doar de catre cei tineri ca varsta, extindem noul website cu un nou nume – „Prietenie” – care sa arate deschiderea pentru comunicare pentru toate varstele.

Speram ca acest nou website sa va ajute in stabilirea unor noi relatii de prietenie si / sau casatorie.

Inregistrare

Pentru a folosi acest website trebuie sa va inregistrati. Dati click pe “cont de utilizator” in partea dreapta sus a paginilor.

Completati formularul de pe pagina de inregistrare si apasati butonul „Trimite”. Dupa inregistrare veti primi un email cu subiectul [Intercer Prietenie] Activati-va contul . Dati click pe link-ul de activare din acest email si apoi va veti putea loga pe website.

Daca nu ati primit acest email in Inbox, verificati si folder-ul Spam/Bulk in caz ca a ajuns acolo.

Activitate

Dupa logare veti putea da click pe numele de utilizator pentru a va edita profilul, pentru a adauga o fotografie (avatar) sau pentru a adauga un mesaj curent.

La pagina „Activitate” din meniu veti putea vedea mesajele celorlalti utilizatori si veti putea interactiona cu acestia, trimitand mesaje, cereri de prietenie etc.

La pagina „Membri” din meniu veti putea vedea persoanele inscrise pe website, impreuna cu mesajele publice ale acestora. Dati click pe numele sau fotografia unui membru pentru a afla mai multe despre acesta, pentru a-i vedea prietenii sau pentru a comunica cu aceasta persoana.

Suntem in perioada de testare, daca observati probleme ne puteti scrie la info@intercer.net . Va multumim!

Termeni si Conditii

Alegeti cu grija persoanele cu care comunicati, raspunderea pentru crearea de noi relatii este a fiecarui utilizator in parte. Prin inscrierea pe website-ul „Intercer Prietenie” sunteti de acord cu Termenii si conditiile website-ului Intercer. Cititi intregul document pentru Termeni si conditii precum si Polita de confidentialitate pentru toate site-urile aferente Intercer aici: http://www.intercer.net/article.php?id=785

3 răspunsuri la Bun venit pe site-ul Intercer Prietenie!

 1. Multumesc pentru acest site atît de util celor care-şi caută perechea potrivită cu ajutorul lui Dumnezeu. Nu rămîne decît sa zic : „Lăudat sa fie Numele Tatălui, Al Fiului şi Al Duhului Sfînt, Acum şi pururea şi în Vecii Vecilor, Amin.”

 2. … intercer la 100 de ani!

 3. Lea soune despre mai 10, 2014

  Acesta este deci foarte recent din moment ce sunt doar doua comentarii inaintea mea !
  Slava Lui Dumnezeu in cerurile prea inalte si pace pe pamant intre oamenii placuti Lui !

  caut prieteni printre fratii adventisti (eu care ma lupt sa devin adventista dar nu reusesc) ;
  prin predicile fratelui Nicu Butoi am inceput sa cunosc pe Dumnezeul indurarii si dragostei si mi-ar place sa cred ca toti adventistii cunosc Acest Dumnezeu si spun asta pentru ca eu provin dintr-o alta lume, numita pe nedrept „biserica”, fiind prea rea si necredincioasa ….

  multumim pentru aceasta initiativa si oportunitate !
  fiti binecuvantati !

  Lea